進撃の巨人 Before the Fall 10 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #10)
実家のイノセンシオ家に軟禁されていたシャルルは、キュクロの生存を確信したことで、兄のシャビィの監視の隙を突いて単身屋敷を抜け出す。目的地は、「装置」の開発者アンヘルがいると思しき悪名高き「地下街」! 生死不明となったキュクロの代わりにシャルルを主人公とする最新刊の舞台は、後にリヴァイが育つことになる犯罪都市「地下街」。ウォール・シーナの闇を塗り込めた街の成り立ちが明かされる、原作ファン必読の巻。

進撃の巨人 Before the Fall 10 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #10) Details

Title進撃の巨人 Before the Fall 10 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #10)
Author
LanguageJapanese
ReleaseDec 9th, 2016
PublisherKodansha
ISBN-139784063906677
Rating
GenreSequential Art, Manga, Fantasy, Comics, Science Fiction, Horror

進撃の巨人 Before the Fall 10 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #10) Review

  • duniamimpigie Anggi
    January 1, 1970
    Sebetulnya agak berat buat saya nerjemahin jilid ini. Selain isinya serius-serius melulu (dari jilid-jilid kemarin juga udah serius mulu kok, Gie), setengah akhir jilid ini diisi dengan flashback zaman Angel, Xenophon, dan Coreena 15 tahun lalu, terus Kyklo dan Cardina gak ada kesempatan muncul di cerita utama jilid ini (cuma ada di cerita tambahan), jadinya saya kekurangan Cardina--sakaw Cardina. /iya, Gie, ini sesuatu yang terjadi sama diri elo doang/Gitu deh.Tapi, cerita tambahan di akhir jil Sebetulnya agak berat buat saya nerjemahin jilid ini. Selain isinya serius-serius melulu (dari jilid-jilid kemarin juga udah serius mulu kok, Gie), setengah akhir jilid ini diisi dengan flashback zaman Angel, Xenophon, dan Coreena 15 tahun lalu, terus Kyklo dan Cardina gak ada kesempatan muncul di cerita utama jilid ini (cuma ada di cerita tambahan), jadinya saya kekurangan Cardina--sakaw Cardina. /iya, Gie, ini sesuatu yang terjadi sama diri elo doang/Gitu deh.Tapi, cerita tambahan di akhir jilid ini maniiiis betuuuuuuulll~~~ Uwuwuwuwu~~~ Cardina jadi mak comblang Kyklo dan Sharle~~~ Cardina lucu bangeeeet, dia emang mood maker andal! .........................Terus, review ini pada akhirnya (lagi-lagi) diisi dengan ocehan tentang Cardina. Cardina is life.
    more
  • Cel R. White
    January 1, 1970
    3.5En realidad es un volumen muy bueno, pero pierde puntos por el intento de violación a lo Porky. Pero a su favor me gustó mucho cómo reaccionaron todos: Sharle que sabía defenderse y de escapó, la policía que le creyó luego luego y estuvo de su lado y que Xavi cancelara su compromiso. Si esta línea argumental se vuelve de alguna utilidad en el futuro, entonces voy a cambiar de opinión sobre cómo considerarla.Del resto, me gusta mucho que esté enfocado en Sharle, la Ciudad Subterránea y que por 3.5En realidad es un volumen muy bueno, pero pierde puntos por el intento de violación a lo Porky. Pero a su favor me gustó mucho cómo reaccionaron todos: Sharle que sabía defenderse y de escapó, la policía que le creyó luego luego y estuvo de su lado y que Xavi cancelara su compromiso. Si esta línea argumental se vuelve de alguna utilidad en el futuro, entonces voy a cambiar de opinión sobre cómo considerarla.Del resto, me gusta mucho que esté enfocado en Sharle, la Ciudad Subterránea y que por fin conozcamos a detalle cómo se inventó el dispositivo.
    more
  • DonutKnow
    January 1, 1970
    Sharle's quite naive but her determination can certainly be inspiring- nevertheless I fear she was very lucky to encounter people who were willing to help her out; what if those guys were out to get her for her money instead? But maybe life is like that, despite the evil there can be forces of good at work (sometimes...😅😭).The specials at the end are also very funny! 😄😄
    more
  • Gabi
    January 1, 1970
    This was really good, but I need to know what happened to Kuklo!!!
  • Marianna Rainolter
    January 1, 1970
    Ho sempre adorato questo prequel e mi ha appassionato dal primo volume. Mi piace come si sta cercando di mostrare la nascita dell'attrezzatura per la manovra tridimensionale e anche come si è evoluto il personaggio di Sharle che poteva sembrare la solita ragazza dei manga che fa la bella statuina invece è molto attiva, furba e non ha paura di farsi avanti e combattere. Spero però che si arrivi presto alla conclusione e la storia non venga troppo tirata per le lunghe perché si aggiungono ogni vol Ho sempre adorato questo prequel e mi ha appassionato dal primo volume. Mi piace come si sta cercando di mostrare la nascita dell'attrezzatura per la manovra tridimensionale e anche come si è evoluto il personaggio di Sharle che poteva sembrare la solita ragazza dei manga che fa la bella statuina invece è molto attiva, furba e non ha paura di farsi avanti e combattere. Spero però che si arrivi presto alla conclusione e la storia non venga troppo tirata per le lunghe perché si aggiungono ogni volta nuove cose e da un certo punto di vista è tutto un pochino incasinato se non si segue bene la storia di volta in volta.
    more
  • Emi
    January 1, 1970
    Este tomo está centrado en Carla, que es muy decidida y no se amilana ante ninguna dificultad. A pesar de haber sido criada entre algodones no duda en dejar su entorno y adentrarse en los bajos fondos para lograr lo que se propone.
  • Salvatore Maddaluno
    January 1, 1970
    Parte la ricerca di Angel ed un tuffo ulteriore nel passato
  • Mal
    January 1, 1970
    This volume was stellar. I am all for the trio before the inevitable tragedy.
  • Fiction State Of Mind
    January 1, 1970
    This volume continued to expand on Angel’s past and the first usage of the Titan gear. Lots of revelations as Sharle scemes to get away from her brother
  • Drizztl
    January 1, 1970
    6.5/10
  • Jaime
    January 1, 1970
    This was a fun volume. I like that Sharle is becoming a stronger character. She is determined and has a lot of courage. I also LOVE reading about how the vertical maneuver gear and the bamboo swords were invented. It's so cool to FINALLY get the back story on those items. I enjoyed this volume a lot.
    more
Write a review