進撃の巨人 Before the Fall 9 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #9)
反体制組織による反乱の鎮圧のため、シガンシナ区担当憲兵団によって封鎖された工場都市。シャルルの身を案じるキュクロは、新型「装置」を使って壁内に単身降り立つ。しかし、そこには彼の予期せぬ宿命の再会が待ち受けていた‥‥!

進撃の巨人 Before the Fall 9 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #9) Details

Title進撃の巨人 Before the Fall 9 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #9)
Author
LanguageJapanese
ReleaseAug 9th, 2016
PublisherKodansha
ISBN-139784063906417
Rating
GenreSequential Art, Manga, Horror, Comics, Fantasy, Science Fiction, Graphic Novels

Readers also enjoyed


進撃の巨人 Before the Fall 9 [Shingeki no Kyojin (Attack on Titan: Before the Fall Manga, #9) Review

  • DonutKnow
    January 1, 1970
    I can't bring myself to hate Xavi. He's just doing his duty, and he does it with such conviction I can't help but be in awe of him. He's cool.
  • Gabi
    January 1, 1970
    WHAT?! NO! It can't end like that! I won't allow it!
  • Claudia
    January 1, 1970
    Me quedé en el cap 32.
  • Elizabeth
    January 1, 1970
    SHARLE AND KUKLO ARE MY BABIES AND DESERVE A LIFETIME OF PEACE AND HAPPINESS, DAMNIT!!! And I can't wait till the next volume. ^^" (How is it that I feel more engrossed and worried over the spinoff prequel series to the original Attack on Titan...?)
  • Bre
    January 1, 1970
    I totally ship Sharle and Kuklo. Whats a good couple name? Karle? Shuklo? Sharlo maybe? Hahaha
  • duniamimpigie Anggi
    January 1, 1970
    Yang sangat saya sayangkan di jilid ini adalah: Cardina cuma muncul satu panel (selain di bagian perkenalan tokoh)!! SATU PANEL!! Sungguh sedih hati saya... AoT Before the Fall bagi saya hanyalah Cardina, segala-gala yang lain itu gak penting... tapi di sini dia malah cuma muncul satu panel (yah, masih mending muncul sih, daripada kagak...).......Btw, si August itu emang tipe penjahat yang mesti dibasmi habis dari muka bumi!! Mendingan yang semacam Xavy atau Bernhart sekalian deh!Btw lagi, di ji Yang sangat saya sayangkan di jilid ini adalah: Cardina cuma muncul satu panel (selain di bagian perkenalan tokoh)!! SATU PANEL!! Sungguh sedih hati saya... AoT Before the Fall bagi saya hanyalah Cardina, segala-gala yang lain itu gak penting... tapi di sini dia malah cuma muncul satu panel (yah, masih mending muncul sih, daripada kagak...).......Btw, si August itu emang tipe penjahat yang mesti dibasmi habis dari muka bumi!! Mendingan yang semacam Xavy atau Bernhart sekalian deh!Btw lagi, di jilid ini perkembangan hubungan Kyklo dan Sharle lumayan ya. Seneng liatnya. Emang pada dasarnya saya demen romance yang samar-samar dan pelan-pelan gini sih. Romance di tengah cerita Titan itu emang membawa warna tersendiri. Senang.Tapi saya sebenernya pengen juga si Kyklo jadian sama Cardina alih-alih dengan Sharle. Atau ini emang sengaja dibuat cinta segitiga oleh pengarangnya!? Tapi karena Cardina sadar diri dia dan Kyklo sama-sama cowok, jadi dia mundur perlahan dari persaingan cinta itu dan membiarkan Sharle membahagiakan Kyklo. Duh, saya jadi bikin cerita sendiri #krikUdahlah, Cardina sama saya aja~~~ :*Yang pasti, cerita versi manga ini jadi jauuuuh lebih berkembang dibandin versi light novel. Dan tentunya lebih bagus. Saya menantikan jilid selanjutnya (kalo bisa Cardina muncul lebih sering, dong).
    more
  • Cel R. White
    January 1, 1970
    La rebelión estuvo medio chafa, pero el duelo entre Xavi y Kuklo fue muy bueno. Kuklo estuvo muy badass este volumen y me recordó a Duro de matar, porque con tanta herida y casi como si nada.La capitana Bernhart es en serio bien bitch y me encanta.Lo más chistoso fue la escena estilo maldita lisiada 😂
    more
  • Fiction State Of Mind
    January 1, 1970
    This volume finds Sharle once again under the thumb of her brother while Kuklo is presumed dead. Even in captivity Sharle scenes to meet the inventor Angel and get him to come back to the factory with her.Great info about Angel’s past in this volume
    more
  • ♪♫♪♫
    January 1, 1970
    3.5/5I don't like the ending of this volume, but the beginning was good...
  • Drizztl
    January 1, 1970
    7.5/10
  • Shanna
    January 1, 1970
    Reading the latest volume was a bit of a challenge as I had forgotten what had happened previously. About halfway through I started to recall the plot and characters. I wasn't entirely impressed with the plot but I do love the artwork. This volume gets a solid 3.5 stars.
    more
  • Jaime
    January 1, 1970
    SHARLE. I'm sos ad. And KUKLO. NO. Anyways. First completed "book" of 2017. Bam.
Write a review